Ik heb een eigen praktijk aan huis welke gelegen is in het mooie dorp Midwolda.

De Schortinghuislaan is een doodlopend laantje en u kunt ons huis vinden bijna achteraan (3e huis van achteren) en u kunt op de (verlaagde) stoep of op onze oprit parkeren.

De praktijk ligt achter onze garage en via een verlicht paadje bereikbaar. De praktijk heeft een behandelstoel die voldoet aan het laag instappen en een extra gemak is dat de beensteunen op zij geklapt kunnen worden. De stoel heeft ook voor mij zelf de juiste werkhoogte omdat deze instelbaar is d.m.v. motoren.

Mijn pedicuremotor heeft de zogenoemde nattechniek maar desgewenst kan ik dat ook uitzetten. De nattechniek is heel fijn voor bijv. diabeten. Er zijn ook steeds meer zorgverzekeraars die hier eisen aan stellen.

De praktijk heeft een eigen toilet. En verder heeft de praktijk een zithoekje wanneer iemand met u mee komt en beschikt de praktijk over een eigen WiFi voor klanten. Mijn praktijk is gelegen aan onze achtertuin en geeft u zicht op onze rijkbloeiende siertuin met het gezellige kippenhok. Met mooi weer kunt u dus genieten van de soorten bloemen en planten en van de zingende tuinvogels en als er iemand met u mee is mag diegene ook rustig buiten zitten en zo lekker genieten.

In de praktijk kunt u op diverse manieren betalen. U kunt met de pin betalen, u kunt een factuur meekrijgen, u kunt via de telefoon een betaalverzoek krijgen of u kunt contant betalen.

Ambulant

Wanneer u niet in meer in staat bent om naar de praktijk te komen doordat u lichamelijk zeer slecht ter been bent of dat u geen vervoer of chauffeur heeft dan kom ik in overleg bij u thuis.

Hiervoor vraag ik wel een extra bijdrage.

Ik ben dan wel wat extra tijd kwijt met de spullen klaarzetten en nadien weer schoonmaken en opruimen. Gemiddeld is mijn bezoek dan 1,5 uur.

Ook ambulant kunt u op diverse manieren betalen. U kunt met de pin betalen, u kunt een factuur krijgen, u kunt via de telefoon een betaalverzoek krijgen of u kunt contant betalen.

Vanwege grote drukte heb ik momenteel een stop voor ambulante zorg moeten invoeren. Raadpleeg over enkele weken deze website om te zien of er weer plek is.